Sonar

Artiesten

HDWG

Zwolse band met Nederlands eigen werk, geïnspireerd door o.a. The Beatles, Bob Dylan, Acda e/d Munnik

Former Child

oXane

Avan

Theoson

DANO.

24 Jarige producer/DJ uit Nijmegen. De focus van DANO. ligt op catchy House/Dance producties die aanslaan in zowel de club als tijdens je solo (Airpods/JBL speaker) luistersessie!

Ismael Polo

Producer, Dj, Audio engineer

camicasimir

Stan Reijnen

Cataleya

Ambitieus, zelfverzekerd en on the way up! Dat ben ik, cataleya. Ik haal mijn kracht uit rap, zang en performance. Samen met mijn dansers maak ik er een killer show van.

VALLI.

Varelios

Farrell Hildering aka Varelios is 18 jaar oud en maakt Engelstalige hiphop muziek wat geïnspireerd is uit UK en Amerika

Hamza

Ben een arties die veel verschillende genres doet

Young vizion

Tyano

Ik heb m'n eige genre genaamd SlowJam ik maak alles wat kan maar richt me voornamelijk op club nummers en r&b

Helen Jewett

Catchy Post-Punk uit Zwolle. 3 koppige band met krachtige teksten en energieke podium presence.

Dirty Colours

Dirty Colours verft de muziekwereld met hun levendige geluiden. Ze zijn een explosie van kleuren en energie, die het publiek betovert met hun unieke mengsel van rockmuziek.

Patch the Sky

Patch the Sky (Nijmegen) speelt melodieuze en dynamische rock met een vleugje 70s prog, 80s wave en 90s alternative.

Morgendust

Morgendust mengt sinds 2018 elementen van alternative rock, pop en post-punk. Denk aan The War on Drugs en Tears For Fears. Momenteel op tour vanwege hun debuutalbum!

Van Garritsen

VAN GARRITSEN. TOFFE DEUNTJES, RUIGE RIFFS & PRAIRIE MUZIEK

Levi Major

Soft pop/folk met een aanstekelijke kalmte. Levi Major zingt over turbulente onderwerpen onder begeleiding van warme ruimtelijke klanken en een zee aan backing vocals.

Plain Talk

Twee songwriters bundelen hun krachten in dit unieke project. Ze schrijven transparante en intieme liedjes a la First Aid Kit over persoonlijke verhalen.

CRÜPO

Otto Kruip (CRÜPO) is een DJ & Producer uit Aalten. Met (internationale) boekingen en meer dan 10.000.000 streams op Spotify alleen, weet hij elke dansvloer op zijn kop te zetten!

RaveDaves

RaveDaves is een producer/dj duo uit Arnhem, die UK Garage en House geïnspireerde muziek maken. Ze streven naar verbinding doormiddel van dansbare grooves en catchy melodieën.

ANN

Muziek voor en over de eenzame ziel, oftewel muziek voor iedereen die het gevoel herkent buiten de "norm" te vallen. Laat je verleiden door ANN haar donkere en zwoele sound.

WinWel

WinWel is an electronic pop producer and multi-instrumentalist, with millions of streams worldwide and multiple collaborations with famous artists, labels and other platforms.

Contraire

Indiepopband Contraire mixt synths, oorwurm-baslijnen, gitaar en drums. Centraal staat de zang, met teksten over eenzaamheid, feestvreugde en al verdwalend je levenspad ontdekken.

Smoking Alaska

De muziek van het Arnhemse Smoking Alaska is een mix van dynamische, melancholische Indie-Rock, geïnspireerd door bands als Nothing but Thieves en Cage the Elephant.

in-G

in-G is een opkomende DJ uit Nijmegen en draait het liefst de lekkerste afrobeats, (oldschool) hiphop en R&B tunes.

Yara Beeks

Yara Beeks is een jonge Country singer-songwriter uit Doetinchem.